Universitas Pendidikan Ganesha

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Pendidikan Ganesha
MotoDharmaning sajjana umerdhyaken widyaguna
Diadegkeun11 Mei 2016
Lokasi
Singaraja, Bali

Universitas Pendidikan Ganesha mangrupa salah sahiji paguron luhur anu perenahna di Kota Singaraja, Bali, Indonesia.

Univitas ieu mangrupa paguron luhur anu dikembangkeun dumasar kana Pancasila sareng Konstitusi 1945 Konstitusi anu ngajunjung nilai-nilai manusa, ngahasilkeun staf pendidikan sareng non-pendidikan anu bakti ka Gusti Nu Maha Agung, ngagaduhan kamampuan akademik jeung profésional anu luhur, ngembangkeun élmu, téknologi, sareng seni.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg