Universitas Tadulako

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Tadulako
MotoPembawa Perubahan
JinisUniversitas negeri
Diadegkeun14 Agustus 1981
Afiliasi akademik
Universitas Hasanuddin
RéktorProf. Dr. Ir. H. Mahfudz, MP
Staf akademik
1127 dosen
Staf administrasi
492 orang
Jumlah mahasiswa29.525 orang (2015)
50.032 alumni (2015)
Lokasi, ,
KampusBumi Tadulako, Tondo
BasaIndonesia
Warna     Biru
Ramatlokawww.untad.ac.id

Universitas Tadulako disingget jadi UNTAD , nyaeta paguron luhur negeri ti Palu, Indonesia, luyu sareng Kaputusan Présidén No. 36 taun 1981 Universitas Tadulako diadegkeun dina 14 Agustus 1981.[1] Rektor anu ayeuna ngagaduhan kana période 2019-2024 nyaéta Prof. Dr. Ir. H. Mahfudz, MP.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Sejarah Untad | UNTAD | Universitas Tadulako". untad.ac.id. Diakses tanggal 9 Pébruari 2016. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg