Utama, Cimahi Selatan, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Utama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Selatan

Utama nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Selatan, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.