Viviyona Apriani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Viviyona Apriani
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-2019
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Viviyona Apriani (gumelar di Bogor, 13 April 1994; umur 29 taun) ogé disebut Yona (ogé katelah Yona JKT48 (salami JKT48]]) nyaéta penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Bogor, Indonesia. Anjeunna mangrupikeun anggota generasi kadua pangkolotna JKT48, anu ayeuna aya dina Tim KIII saprak 23 Désémber 2017.

Tumbu luar[édit | édit sumber]