Wanasalam, Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wanasalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLigung
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAbdul Soim (Abah Soim)

Wanasalam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg