Wanasari, Cibitung, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Wanasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCibitung

Wanasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibitung, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.