Wikipedia:Wiki Sabanda II/Daptar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wiki Sabanda II
Pasanggiri nulis di Wikipédia basa Sunda

Cara daptar di Wiki Sabanda II
Can Boga Akun
Pikeun anu can boga akun (kaca) pamaké di Wikipédia basa Sunda

Mun anjeun geus daftar Wiki Sabanda II tapi can boga akun, atawa rék ngamimitian milu saémbara Wiki Sabanda II, mangka lenyepan ieu pituduh:

  1. Jieun akun anyar
    Mun anjeun anyaran kénéh kana Wikipédia sarta acan mibanda akun Wikipédia, mangka sok jieun heula akun. Klik tombol Jieun akun di handap.
    Jieun akun
  2. Jieun kaca pamaké
    Mun nyieun akun geus bérés, tuluy anjeun kudu nyieun kaca pamaké (profil) anjeun ku cara ngaklik tutumbu sandiasma anjeun di menu navigasi luhur pangkéncana.
  3. Daptar Wiki Sabanda II
    Mun acan pernah daptar (ngeusian form) Wiki Sabanda II, klik baé tombol Daptar Sabanda di handap. Anu geus pernah daptar mah teu kudu ngeusi deui.
    Daptar Sabanda II


Geus Boga Akun
Pikeun nu geus boga akun (kaca) pamaké di Wikipédia basa Sunda

Ari geus pernah daptar di Wikipédia mah (boh Wikipédia basa Indonésia boh Wikipédia basa lianna), cukup asup log baé. Komo mun geus nyieun kaca pamaké mah tinggal ngeusi formulir jadi pamilon Wiki Sabanda II wungkul.
Eusian Form