Winduhaji, Kuningan, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Winduhaji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKuningan

Winduhaji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Palih Kaler desa Windusengkahan sareng desa Cijoho, palih Kidul Desa Citangtu, palih Kulon Desa Kuningan, Palih Wetan Desa Karangtawang.


Gnome-home.svg