Yanbu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Yanbu' Al-Bahr
Fm nasa yanbu saudi arabia - rotated.jpg
NagaraFlag of Saudi Arabia.svg Arab Saudi
PropinsiAl-Madinah
KagubernuranYanbu Al-Bahr
Zona wanciUTC+3
 • Usum Panas (DST)UTC+3
Kode wewengkon+966-4

Yanbu' Al-Bahr (Basa Arab: ينبع البحر‎, Yanbuʿ al-Baḥr), nyaéta hiji kota palabuan Laut Beureum di Propinsi Al-Madinah di Arab Saudi. Lokasina kira-kira 300 kilométer kalér-kuloneun Jeddah.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities