Yanbu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Yanbu' Al-Bahr
Skyline Yanbu' Al-Bahr
Yanbu is located in Bumi
Yanbu
Yanbu (Bumi)
Koordinat: 24°05′N 38°00′E / 24.08°N 38°E / 24.08; 38
Nagara Flag of Saudi Arabia.svg Arab Saudi
Propinsi Al-Madinah
Kagubernuran Yanbu Al-Bahr
Kode wewengkon +966-4

Yanbu' Al-Bahr (Basa Arab: ينبع البحر‎, Yanbuʿ al-Baḥr), nyaéta hiji kota palabuan Laut Beureum di Propinsi Al-Madinah di Arab Saudi. Lokasina kira-kira 300 kilométer kalér-kuloneun Jeddah.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities