Yanbu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Yanbu' Al-Bahr
Fm nasa yanbu saudi arabia - rotated.jpg
Nagara Flag of Saudi Arabia.svg Arab Saudi
Propinsi Al-Madinah
Kagubernuran Yanbu Al-Bahr
Zona wanci UTC+3
 • Usum Panas (DST) UTC+3
Kode wewengkon +966-4

Yanbu' Al-Bahr (Basa Arab: ينبع البحر‎, Yanbuʿ al-Baḥr), nyaéta hiji kota palabuan Laut Beureum di Propinsi Al-Madinah di Arab Saudi. Lokasina kira-kira 300 kilométer kalér-kuloneun Jeddah.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities