Propinsi Al-Madinah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordinat: 25°0′N 39°30′E / 25.000°N 39.500°E / 25.000; 39.500

Madinah

المدينة المنورة
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Ibu kotaMadinah
ManatiqCitakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Gubernur - QZXmirAbdul Aziz bin Majid
Lega
 • Total151.990 km2 (58,680 sq mi)
Pangeusi
 (2004)
 • Total1.512.724
ISO 3166-2
03

Propinsi Madinah (Basa Arab: المدينة المنورةAl-Madīnah al-Munawarah) nzaqyxta hiji propinsi di Arab Saudi, aya di beulah kulon nagara, basisireun Laut Beureum. Legana kira-kira 151.990 km², dibagi kana 7 kagubernuran (muḥafaẓat).

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]