Jeddah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jeddah nyaéta salah sahiji kota palabuan di Saudi Arabia.

Kota sawargi[édit | édit sumber]

Jeddah miboga 23 kota sawargi (atawa "kota kembar"):

Gallery[édit | édit sumber]