Yansen Indiani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yansen Indiani
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014 - 2017
LébelJKT48 Project (2014 - 2017)
Hits Records(2014 - 2017)

Yansen Indiani (gumelar di Jakarta, 15 Juni 1999; umur 21 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Cesen (Cece Yansen). Sateuacanna katelahna Cesen JKT48 (salami anggota JKT48) jeung mangrupikeun salah sahiji penyanyi asal Indonesia sareng tilas anggota grup JKT48 generasi ka-3.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg