740-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-9 SM - Abad ka-8 SM - Abad ka-7 SM
Dékade: 770-an SM 760-an SM 750-an SM - 740-an SM - 730-an SM 720-an SM 710-an SM
Taun: 749 SM 748 SM 747 SM 746 SM 745 SM
744 SM 743 SM 742 SM 741 SM 740 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

740-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 749 SM nepi ka taun 740 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png