Al-Manamah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Al-Manamah
المنامة Al-Manāmah
Pamandangan Al-Manamah
Pamandangan Al-Manamah
Bahrain map.png
Koordinat: 26°13′N 50°35′E / 26.217°N 50.583°E / 26.217; 50.583Koordinat: 26°13′N 50°35′E / 26.217°N 50.583°E / 26.217; 50.583
Nagara Bahrain
Kagubernuran Ibu Kota
Populasi (2010)
 • Kota 157.474
 • Dénsitas 5.304/km2 (13,740/sq mi)
 • Metro 329.510
Website http://www.capital.gov.bh

Al-Manamah (Basa Arab: المنامة‎) nyaéta ibu kota sarta kota panggedqxzna di Bahrain, kalawan jumlah populasi kira-kira 155.000 urang. Al-Manamah dipilih salaku Ibu Kota Kabudayaan Arab pikeun taun 2012 ku Liga Arab.[1][2]

Kota kembar - kota sadulur[édit | sunting sumber]

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Catetan jeung rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Loka resmi

Citakan:Cities of Bahrain Citakan:Neighborhoods of Manama Citakan:List of Asian capitals by region Citakan:Portuguese overseas empire Citakan:Capitals of Arab countries

Citakan:Bahrain-stub