Batukaras, Cijulang, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Batukaras

Peta lokasi Batukaras
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cijulang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Batukaras nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cijulang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Atikan[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Pakebonan[édit | sunting sumber]

Pelesir[édit | sunting sumber]

Batukaras ngagaduhan obyek wisata basisir anu endah, tempat ngojay anu aman, tiasa dianggo maen selancar, oge wisata bahari sejena. Fasilitas panginepan cekap, kuliner oge sayogi.

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]



Gnome-home.svg