Kabupatén Pangandaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Pangandaran
{{{lambang}}}

Lambang Kabupatén Pangandaran
{{{peta}}}

Peta lokasi Kabupatén Pangandaran
Motto {{{motto}}}
Propinsi Jawa Kulon
Ibukota Parigi
Lega Wilayah
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 

jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum Undang-Undang Indonésia Nomor 21 taun 2012
Tanggal {{{tanggal}}}
{{{kapala daerah}}} {{{nami kapala daerah}}}
Kode area telepon 0265
DAU Rp 388.577.785

Situs web resmi: {{{web}}}

Kabupaten Pangandaran, nyaéta hiji kabupaten di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Ibu kotana aya di Parigi. Kabupatén ieu wawatesan jeung Kabupatén Ciamis sarta Kota Banjar di kalér, Kabupatén Cilacap di wétan, Samudera Hindia di kidul, sareng Kabupatén Tasikmalaya di kulon.

Kacamatan[édit | sunting sumber]

  1. Cigugur
  2. Cijulang
  3. Cimerak
  4. Kalipucang
  5. Langkaplancar
  6. Mangunjaya
  7. Padaherang
  8. Pangandaran
  9. Parigi
  10. Sidamulih

Pariwisata[édit | sunting sumber]

Flag of Indonesia.svg