Kabupatén Cilacap

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Cilacap

Lambang Kabupatén Cilacap
Locator kabupaten cilacap.gif

Peta lokasi Kabupatén Cilacap
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Cilacap
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Kode area telepon ---
DAU Rp. ---

Situs web resmi: situs resmi

Kabupaten Cilacap mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Cilacap.


 

Kabupatén Cilacap, Jawa Tengah

Kacamatan: Adipala | Bantarsari | Binangun | Cilacap Selatan | Cilacap Tengah | Cilacap Utara | Cimanggu | Cipari | Dayeuhluhur | Gandrungmangu | Jeruklegi | Karangpucung | Kawunganten | Kedungreja | Kesugihan | Kroya | Majenang | Maos | Nusawungu | Patimuan | Sampang | Sidareja | Wanareja

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia