Kabupatén Boyolali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kabupatén Boyolali
Lambang Kabupatén Boyolali

Lambang Kabupatén Boyolali
Locator kabupaten boyolali.gif

Peta lokasi Kabupatén Boyolali
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Boyolali
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Kode area telepon ---
DAU Rp. ---

Situs web resmi: www.boyolalikab.go.id

Kabupatén Boyolali mangrupakeun salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Boyolali.

 t·s·é 
Kabupatén Boyolali, Jawa Tengah
Lambang Kabupatén Boyolali

Kacamatan: Ampél | Andong | Banyudono | Boyolali | Cepogo | Juwangi | Karanggedé | Kemusu | Klego | Mojosongo | Musuk | Ngemplak | Nogosari | Sambi | Sawit | Selo | Simo | Teras | Wonosegoro

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia