Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cibinong

Peta lokasi Kacamatan Cibinong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Camat Drs. Bambang Widodo Tawekal
Lega 46.11 km²
Jumlah pangeusi 341.196
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 12


Cibinong nya éta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Cibinong minangka puseur dayeuh Kabupatén Bogor.

Topografi[édit | sunting sumber]

Kacamatan Cibinong ngawengku 12 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan Ngaran Kalurahan
Kalurahan Cibinong Kalurahan Karadénan Kalurahan Pakansari
Kalurahan Cirimekar Kalurahan Nanggéwér Kalurahan Pondok Rajeg
Kalurahan Ciriung Kalurahan Nanggéwér Mekar Kalurahan Sukahati
Kalurahan Harapan Jaya Kalurahan Pabuaran Kalurahan Tengah

Sedengkeun wates Kacamatan Cibinong nya éta:


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Bogor.png

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |


Tumbu Luar[édit | sunting sumber]




Nuvola filesystems folder home.png