Tanah Tinggi, Johar Baru, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Tanah Tinggi

Peta lokasi Tanah Tinggi
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Johar Baru
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Tanah Tinggi nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Johar Baru, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg