80-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-2 SM - Abad ka-1 SM - Abad ka-1 M
Dékade: 110-an SM 100-an SM 90-an SM - 80-an SM - 70-an SM 60-an SM 50-an SM
Taun: 89 SM 88 SM 87 SM 86 SM 85 SM
84 SM 83 SM 82 SM 81 SM 80 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

80-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 89 SM nepi ka taun 80 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png