80 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 110-an SM  100-an SM  90-an SM - 80-an SM - 70-an SM  60-an SM  50-an SM 
Taun: 83 SM 82 SM 81 SM - 80 SM - 79 SM 78 SM 77 SM
80 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 80 SM
Ab urbe condita 674
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2557/2617
(年)
— nepi ka —
2558/2618
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -87 – -86
Kalénder Yahudi 3681 – 3682
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -24 – -23
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3022 – 3023
Kalénder Iran 701 BP – 700 BP
Kalénder Islam 723 SH – 722 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 581
(皇紀581年)
- Jaman Jōmon 9921
Kalénder panonpoé Thai 464
t·s·é

80 SM nyaéta taun ka-80 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png