940-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-9 - Abad ka-10 - Abad ka-11
Dékade: 910-an 920-an 930-an - 940-an - 950-an 960-an 970-an
Taun: 940 941 942 943 944
945 946 947 948 949
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

940-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 940 nepi ka taun 949.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png