Abdullah Totong Mahmud

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A.T. Mahmud
Kasang tukang
Nami asli Masagus Abdullah Mahmud
Lahir 3 Pébruari 1930
Walanda Palémbang, Sumatra Kidul, Hindia Walanda
Maot 6 Juli 2010 (yuswa 80)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Nami nu séjén Totong Machmud
A.T. Mahmud
Genre Lagu barudak
Gawé Panyieun lagu barudak
Pangawas Kantor Wewengkon Dépdikbud DKI Jakarta (Pénsiun)
Pasangan Mulyani Sumarman
Murangkalih Ruri Mahmud, Rika Vitrina, Revina Ayu
Sepuh Masagus Mahmud & Masayu Aisyah

Masagus Abdullah Mahmud atanapi leuwih katelah kalawan A.T. Mahmud (Kampung 5 Ulu Kedukan Anyar, Palémbang, Sumatra Kidul 3 Fébruari 1930Jakarta 6 Juli 2010) nyaéta hiji panyieun lagu asal Palembang, Sumatera Selatan, Indonésia. Anjeunna katelah dina masarakat kalwan lagu barudak jieunanna.

Atikan[édit | édit sumber]

Formal[édit | édit sumber]

Informal[édit | édit sumber]

Resépsi[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]


Soekarno.jpg