Alissa Galliamova

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alissa Galiamova
NamiAlissa Galiamova
Nami lianMova
Al
AsalIndonésia Bandung, Jawa Barat
AliranPop
Taun aktip2011- 16 Januari 2013
Maén diJKT48

Alissa Galiamova gumelar di Bandung, 28 Agustus 1993; umur 28 taun atanapi anu biasa disebat Mova atanapi Al anu tilas anggota grup idola JKT48. Anjeunna ngantepkeun JKT48 dina 16 Januari 2013 sabab anjeunna hoyong pokus kana pendidikan.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg