Ayana Shahab

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ayana Shahab
シャハブ彩菜
GumelarAyana Shahab (シャハブ彩菜 Shahabu Ayana?)
3 Juni 1997 (1997-06-03) (yuswa 24)[1]
Jepang Osaka, Jepang
KabangsaanIndonésia Indonesia
Ngaran landianAyana, Achan
PagawéanPenyanyi, Penari
Taun aktip2011-ayeuna
AgamaIslam
MitraZaki Shahab
Sakina Shahab
KolotnaAli Shahab
Naomi Hatoyama
Situs web
http://www.jkt48.com/

Ayana Shahab (シャハブ彩菜 Shahabu Ayana?, gumelar di Osaka, Jepang, 3 Juni 1997; umur 24 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Ayana atanapi Achan , ogé katelah Ayana JKT48 salami keanggotaannya JKT48 nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 generasi munggaran sareng sub-unit 4 Gulali ti Bekasi, Indonésia.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Pecinta JKT48". www.facebook.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2020-02-25. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg