Basa Bali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bali
Basa Bali
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra, Jawa jeung Bali, Kalimantan, Sulawesi, Nusa Tenggara Kulon
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bali
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bali nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 5 propinsi nyaéta propinsi Lampung, Bali, Kalimantan Tengah, Sulawesi Tenggara, Nusa Tenggara Kulon, nu sumebar di 22 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png