Batumalang, Cimerak, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Batumalang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Pangandaran
Kacamatan Cimerak
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Jaja Zaedi
Pangeusi 2500 jiwa perkiraan

Batumalang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimerak, Kabupatén Pangandaran, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Désa Batumalang nyaéta pamekaran ti désa Legokjawa dina taun 1984 Taun 2006 Waktos kajantenan tsunami di basisir kidul laut jawa kantor désa batumalang di jantenkeun penampungan sementara korban tsunami ti kampung cidadap désa legokjawa satuéacan di alihkeun deui ka désa legokjawa

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Nami kampung[édit | édit sumber]

  • Sodong
  • Gadog
  • Citarik
  • Lebaksari

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Ti kaler wawatesan jeung désa Cimerak
  • Ti kulon wawatesan jeung désa Limusgede
  • Ti kidul wawatesan jeung désa Legokjawa
  • Ti wetan wawatesan jeung désa Masawah

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Dina widang tatanen, désa Batumalang ngahasilkeun pare, kalapa , kai, jeung lian-liana.

Pakebonan[édit | édit sumber]

Kalapa nyaéta kebon poko di Batumalang

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg