Batumalang, Cimerak, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Batumalang

Peta lokasi Batumalang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Pangandaran
Kacamatan Cimerak
Nami Kuwu Jaja Zaedi
Lega
Jumlah pangeusi 2500 jiwa perkiraan
 - Kapadetan {{{kapadetan}}}

Batumalang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimerak, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Desa Batumalang nyaeta pamekaran ti Desa Legokjawa dina tahun 1984 Taun 2006 Waktos kajantenan tsunami di basisir kidul laut jawa kantor desa batumalang di jantenkeun penampungan sementara korban tsunami ti kampung cidadap desa legokjawa satueacan di alihkeun deui ka desa legokjawa

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Nami kampung[édit | édit sumber]

  • Sodong
  • Gadog
  • Citarik
  • Lebaksari

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Ti kaler wawatesan jeung Desa Cimerak
  • Ti kulon wawatesan jeung Desa Limusgede
  • Ti kidul wawatesan jeung Desa Legokjawa
  • Ti wetan wawatesan jeung Desa Masawah

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Dina widang tatanen, Desa Batumalang ngahasilkeun pare, kalapa , kai, jeung lian-liana.

Pakebonan[édit | édit sumber]

Kalapa nyaeta kebon poko di Batumalang

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg