Brook

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Brook nyaéta karakter fiksi dina Manga jeung Anime One Piece.[1] Brook nyaéta Musisi di kelompok bajak laut Topi Jerami.[1] Brook miboga kaunikan, di antawisna Brook miboga seuri nu unik (yohoho).[1]

Ngeunaan Brook[édit | édit sumber]

Brook nyaéta musisi di kelompok bajak laut Topi jerami, anjeunna nyaéta tengkorak anu di panggihan dina kapal jurig.[1] anjeunna pamaké buah setan Yomi Yomi no Minu nyieun anjeunna hirup abadi.[1] Saméméh jadi kru Topi jerami, Brook nyaéta anggota bajak laut Rumbar.[1] Brook nyaéta anggota nu awakna pang hampangna jeung pangjangkungna di kelompok Topi jerami, nyaéta 10 kilogram jeung jangkungna 282 cm.[1]

Panggih Jeung Luffy[édit | édit sumber]

luffy mimiti panggih jeung Brook di kapal jurig, di dinya kapalna Luffy panggih jeung kapal jurig, tuluy Luffy, Sanji, jeung Nami naék ka éta kapal.[2] Dina éta kapal, Luffy panggih jeung Brook, nu ahirna Brook di ajakkan pikeun jadi kru Topi jerami.[2]

Jadi Artis[édit | édit sumber]

Brook nu di telepor Kuma ka pulo Namakura anu keur ngalakukeun ritual ngageroan Setan piekun bales dendam ka suku lengeun panjang.[1] Di ieu pulo, Brook nandatangannan kasapukan pikeun nulungan awéwé nu di culik ku suku lengeun panjang.[1] Tapi, nu ahirna Brook nu di culik ku suku lengeun panjang, nu engké na di jadikeun pintonan, nu ahrna Brook jadi artis.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j Sumber 1
  2. a b One piece kapter 442


Nulis.jpg