Nami

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami ("Cat Burglar" Nami) mangrupa salah sahiji kru bajak laut Topi Jarami dina Anime Manga One Piece karya Eiichiro Oda.[1]

Kru Topi Jarami[édit | édit sumber]

Nami nyaéta Navigator bajak laut topi jerami.[1] Nami papanggih Luffy di Kota Orange, dina carita Buggy.[2] Dina carita Baratie, sabada Nami jadi kru topi jarami, Nami kabur mawa Going Merry.[2]

Ahirna, Luffy, Roronoa Zoro, Usopp, jeung Sanji ngudag Nami ka Désa Kokoyashi.[2] Di dinya, Luffy gelut jeung Arlong di Arlong Park, pikeun nyalamatkeun Nami.[2] Sabada ngéléhkeun Arlong, ahirna Nami jadi salah sahiji kru topi jerami.[2]

Kaparigelan jeung Kakuatan[édit | édit sumber]

Nami nyaéta Navigator jeung Kartografer, ogé Klimatolog anu ahli dina widangna, tur profesional.[2] anjeunna miboga kamampuan pikeun merkirakeun kaayaan cuaca jeung parobahanna (utamana di Grand Line, ogé bisa ngaramalkeun cuaca jeung badai anu teu kaduga nu sok muncul di Grand Line ku instingna jeung suhu awakna.[2] Nami ogé dibéré julukan maling jeung copet anu hebat.[2] Dina caritana saméméh gabung jeung bajak laut Topi jerami, nami lumpat sabari nyolong dompet panduduk désa.[2]

Diajar di Pulo Langit[édit | édit sumber]

Nami anu di teleport ku Kuma, ahirna nepi di pulo langit Wéatheria.[2] Ieu pulo nyaéta pulo anu husus nalungtik cuaca.[2] Nami anu sempet pingsan, dirawat ku salah sahiji profesor di dinya.[2] Di pulo ieu Nami diajar tehnologi anyar ngenaan cuaca.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Sumber 1
  2. a b c d e f g h i j k l m Sumber 2


Nulis.jpg