Cai anta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Cai anta (ing:brackish water) nyaéta campuran antara cai laut jeung cai tawar nu miboga kadar uyah antara 0,2-30 per mil.[1][2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939
  2. Jonathan, Rigg (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen. 
Nulis.jpg