Carolyn Dennis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carolyn Dennis
Gumelar12 April 1954 (1954-04-12) (yuswa 67)[1][2]
AliranRock
PacabakanPenyanyi
Taun aktip1978–1986
Maén di

Carolyn Dennis (gumelar 12 April 1954; umur 67 taun) kadang dipikanyaho sacara profésional salaku Carol Dennis atanapi Carol Dennis-Dylan, nyaéta saurang penyanyi Amérika sareng aktris anu paling dipikanyaho pikeun karyana sareng nikah sareng Bob Dylan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg