Christy Saura Noela Unu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Christy Saura Noela Unu
GumelarChristy Saura Noela Unu
26 Désémber 1990 (1990-12-26) (yuswa 29)
Indonésia Jakarta, Indonesia
Ngaran landianChristy ChiBi, Kici, Christy Simorangkir
PagawéanAktris, penyanyi, presenter, model
Taun aktip2011-aywuna
AgamaKristen Protestan
PasanganRadiant Siregar (m. 2016)
MitraCherrybelle (2011–ayeuna)

Christy Saura Noela Unu atawa biasa disebut Christy Chibi atanapi Kici (gumelar di Jakarta, 26 Désémber 1990; umur 29 taun) nyaéta anggota senior ti Cherrybelle, ogé presenter, penyanyi, sareng aktris asal Indonésia. Dina Désémber 2010, anjeunna milu dina pamilihan pamilihan anggota Cherrybelle sareng dikaluarkeun ti para pelatih pikeun debut dina 27 Pebruari 2011 bareng 8 anggota anu kapilih janten anggota debut. Cherrybelle .

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg