Lompat ke isi

Ciéla, Bayongbong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Ciela
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Ciela
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBayongbong
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDimyati

Ciela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.[1]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Peta Ciéla.

Démografi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Baca ogé[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarsari | Bayongbong | Ciburuy | Ciela | Cikedokan | Cinisti | Hégarmanah | Karyajaya | Mekarjaya | Mekarsari | Mulyasari | Pamalayan | Panémbong | Salakuray | Sirnagalih | Sukaramé | Sukasenang

  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Barat)