Cibeureum, Talaga, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanTalaga

Cibeureum nyaéta salasahiji désa di kacamatan Talaga, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg