Cipageran, Cimahi Utara, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cipageran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Utara
Pamaréntahan
 • Nami LurahDanu A. R.

Cipageran nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Utara, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg