Cipageran, Cimahi Utara, Cimahi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cipageran
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cimahi
Kacamatan Cimahi Utara
Pamaréntahan
 • Nami Lurah Danu A. R.

Cipageran nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Utara, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg