Citakan:DekadeJeungTaun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian



Citakan ieu ukur valid ti abad ka-3 M nepi ka abad nu bakal datang. Upami bade ngadamel dekade sareng taun dina abad ka-21, mangga lebetkeun:
{{DecadesAndYears|19|20|21}}

Hasilna:



Upami hoyong basajan, angge:
{{DecadesAndYears1|21}}
Hasilna sami: