Citakan:Gambar petingan/42 2014

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pari Manta Raksasa di Raja Ampat, Papua Kulon
Potrét Pari Manta Raksasa (Manta birostris). Ieu sato raksasa téh (ampar 'jangjang' ti kénca ka katuhu nepi ka 7 méter) ngojay dina arus kuat ku cara 'hiber' maké 'jangjang' (sirip péktoral) siga manuk. Raja Ampat, Papua Kulon, Indonésia.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...