Lompat ke isi

Combretum

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Combretum
Combretum collinum
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Combretum

Sinonim

Combretum, bushwillow atanapi kombretum, kalebet jinis genus tina kulawarga Combretaceae. Genus ieu ngawengku kira-kira 272 spésiés tatangkalan jeung rungkun, lolobana nu asalna ti Afrika tropis jeung kidul, kira-kira 5 Madagaskar, tapi aya nu séjén nu asalna ti Asia tropis, Nugini jeung Kapuloan Bismarck, Australia, jeung Amérika tropis. Sanaos rada ngingetkeun kana willow (Salix) dina habitusna, aranjeunna sanés baraya anu caket pisan.

Jenis[édit | édit sumber]