Common (rapper)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Common
Profil
NamiLonnie Corant Jaman Shuka Rashid Lynn, Jr.
Nami lianCommon Sense
AsalChicago, Illinois, Amerika Serikat
AliranHip hop
PacabakanRapper
Aktor
Panulis
Taun aktip1992–ayeuna
LébelRelativity
MCA
G.O.O.D. Music
Geffen
Maén diSoulquarians, J Dilla, Native Tongues, No I.D., Bilal, will.i.am, Lily Allen, Big Pun, Kanye West, Dwele, Terror Squad, Erykah Badu, The Beatnuts, Pete Rock, Slum Village, Mos Def, Ed O.G., Masta Ace, Q-Tip, DJ Premier, The Neptunes, Kid Cudi, Lauryn Hill, Cee-Lo, Joss Stone, Jonas Brothers
Ramatlokawww.thinkcommon.com

Lonnie Rashid Lynn, Jr. (gumelar 13 Maret 1972; umur 49 taun), atawa Common mangrupa aktor sareng rapper & penyanyi kabébasan Amérika Serikat. Anjeunna damel debut dina album kahijina nyaéta Can I Borrow A Dollar?, Anjeunna lahir di Chicago. Anjeunna parantos damel di pilem sareng musik ti dunya saprak 1992.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]