Will.i.am

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


will.i.am
will.i.am tanggal 14 Agustus, 2012
Profil
Nami William James Adams Jr.
Gumelar 15 Maret 1975 (1975-03-15) (yuswa 43)
Los Angeles, Amérika Sarikat
Aliran
Pacabakan
  • Panyanyi
  • rapper
  • panulis lagu
  • produser rekaman
  • DJ
  • aktor
  • entrepreneur
  • dancer
  • philanthropist
Alat musik
  • Vokal
  • keyboard
  • dram
Taun aktip 1992–kiwari
Lébel
Maén di
Ramatloka will.i.am

William J. Adams (gumelar di Inglewood, Kalifornia, 15 Maret 1975; umur 43 taun) leuwih dipikawanoh ku ngaran panggung will.i.am (diéjah: wil ai ém) nyaéta saurang panyanyi, aktor, sarta produser asal Amérika Sarikat.[1] will.i.am icikibung di dunya musik ti taun 1993.[2] Dina dunya musik mah will dipikawanoh minangka personil sakaligus pangadeg tina grup band hip hop jeung R&B Black Eyed Peas.[1] Lian ti icikibung di dunya musik, will ogé neuleuman dunya seni peran.[2] Ti taun 2008, kacatet geus genep judul pilem anu dibéntangan ku manéhna.[2]

Diskografi[édit | édit sumber]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "will.i.am - New Music and Song". MTV. MTV. Diakses tanggal 3/10/2016. 
  2. a b c d e f g h i j k l m "Profil Selebriti - will.i.am". Kapanlagi.com. Kapan Lagi. Diakses tanggal 3/10/2016. 
Soekarno.jpg