Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di handap ieu nyaéta Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon, anu dibina ku Departemen Pendidikan Nasional. Daptar ieu henteu kaasup Paguron Luhur Islam Swasta, anu dibina ku Departemen Agama.

Universitas[édit | édit sumber]

Institut[édit | édit sumber]

Politéknik[édit | édit sumber]

Sakola Luhur[édit | édit sumber]

Akademi[édit | édit sumber]

Daptar paguron luhur swasta di Indonésia

NADSumutJambiRiauSumbarBengkuluSumselLampungBangka-belitungKapuloan RiauDKI JakartaBantenJabarJatengJatimYogyakartaBaliNTBNTTKalbarKaltengKalselKaltimSulutSultengSulselSulbarSultraMalukuMalutIrjabarPapua

Tempo ogé: Paguron Luhur NegeriPaguron Luhur Islam NegeriPaguron Luhur Islam SwastaPaguron Luhur Kedinesan