Diasta Priswarini

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diasta Priswarini
GumelarDiasta Priswarini
9 Séptémber 1991 (1991-09-09) (yuswa 30)
Indonésia Bandung, Jawa Kulon
KabangsaanIndonésia Indonesia
Ngaran landianDiasta, Nyash
PagawéanPenyanyi, Model
Taun aktip2011-ayeuna
Kota asalIndonésia Bandung, Jawa Kulon
AgamaIslam
PasanganAkira Kimura (m. 2019)

Diasta Priswarini (gumelar di Bandung, 9 Séptémber 1991; umur 30 taun) dibéré ngaran Nyash téh urut anggota grup idola JKT48 jeung Shojo Complex. Dina pagelaran téater "Anti-Love Aturan Team J" dina tanggal 21 Nopémber 2013, anjeunna ngumumkeun lulusan ti JKT48. Anjeunna ayeuna mangrupikeun anggota grup idola Indonésia Love Tune sareng mangrupikeun Duta Merek Kizaru Animanga anu mangrupikeun produk pakean dina jepang Jepang dina Bandung.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg