Dinda Kanya Dewi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dinda Kanya Dewi

Dinda Kanya Dewi lahir tanggal 5 Pébruari 1987.[1] Dinda Kanya Dewi nyaéta béntang sinetron sarta modél anu saterusna ogé ngaleukeunan layar lebar.[1] Ngaran Dinda mimiti dipikawanoh saprak mindeng ngabintangan vidéo klip sarta pariwara.[1] Sarta saterusna manéhna jadi modél, anu sakaligus ogé jadi béntang sinetron sarta béntang film, manéhna ogé kungsi jadi modél sawatara vidéo klip kawas dina band letto,kahitna,ungu sarta nu séjénna deui.[2] Saprak sinetron Cinta Fitri sarta peranna minangka wanoja antagonis, ngaranna beuki tenar waé, malah beuki loba anu resep.[2] dina kahirupanana dinda kungsi ngajalin cinta lokasi kalayan Randy Pangalila anu ogé maén dina sinetron cinta fitri, ngan henteu lila saterusna dinda ngajalin cinta kalayan urut penyanyi cilik Derby Romero tapi nyaah maranéhanana ogé putus di tengah jalan.[2]

Dinda anu mitembeyan karier minangka finalis Gadis Sampul 2002 ieu ngalejit alatan peranna minangka Isa, gadis désa anu lugu kalayan logat Sunda anu kentel dina film KAWIN KONTRAK (2008). [1] Di taun anu sarua, putri pasangan Surya Saputra Yudanagara sarta Tuti Mutia Natadirja ieu ogé turut maén dina CLAUDIA/JASMINE (2008).[1] Saméméhna, Dinda ogé kungsi maén dina film MY DIARY (2007), sarta BERANAK DALAM KUBUR (2007).[1] Pamor Dinda di dunya hiburan ogé dibuktikeunana kalayan nyabet pangajén minangka Aktris Pemeran Pendamping Ngetop dina acara SCTV Award 2010, peranna dina sinetron CINTA FITRI.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g (id)[1] (diaksés tanggal 28 Nopember 2011) Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber1" didefinisikan berulang dengan isi berbeda Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber1" didefinisikan berulang dengan isi berbeda Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber1" didefinisikan berulang dengan isi berbeda Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber1" didefinisikan berulang dengan isi berbeda Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber1" didefinisikan berulang dengan isi berbeda Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber1" didefinisikan berulang dengan isi berbeda
  2. a b c (id)[2] (diaksés tanggal 28 Nopember 2011) Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber2" didefinisikan berulang dengan isi berbeda Salah ngutip: Tanda <ref> tidak sah; nama "sumber2" didefinisikan berulang dengan isi berbeda
Nulis.jpg