Donita

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Donita

Noni Anissa Ramadhani leuwih dipikawanoh Donita, (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, 14 Pébruari 1989; umur 30 taun) nyaéta saurang aktris sakaligus panyanyi asal Indonésia.[1] Manéhna dipikawanoh minangka modél, béntang sinetron, sarta layar lebar.[1] Donita keur riweuh nyiapkeun album solona anu rencanana medar taun 2009.[1] Album solona engké baris bergenre pop kalayan ngusung 10 lagu hit single Bukan Cinta Sempurna sarta Bukan Seperti Dirimu.[1] Jadi artis kasempurnaan fisik jadi hal anu paling utama.[1] Tapi pikeun Donita anu tétéla mibanda kelainan dina otot suku sarta tonggongna.[1] Tapi hal ieu henteu nyieun manéhna jadi minder.[1] Sadar hal ieu engkéna bisa ngaréwong kaséhatanana, Donita mimitian getol konsultasi sarta ngalakonan fisioterapi.[1]

Sanggeus manéhna ngabintangan sinetron cinta fitri.[2] Tapi saméméh éta manéhna mimiti niténan karierna jadi béntang di film suster ngesot dina taun 2007.[2] Awéwé nu kulitna bodas mulus sarta rupana geulis, teu heran lamun manéhna miboga loba penggemar.[2] Sanggeus nuturkeun ajang supermama, ti dinya donita mitembeyan ngajajal karierna di dunya tarik sora. Dina lalampahan hirupna manéhna kungsi ngajalin kaasih kalayan Randy Pangalila batur dina sinetron cinta fitri, ngan henteu lancar alatan béda agama.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h (id)Donita (diaksés tanggal 30 Nopember 2011)
  2. a b c d (id)Biografi dan Profil Donita (diaksés tanggal 30 Nopember 2011)
Nulis.jpg