Elizabeth Berkley

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elizabeth Berkley
Berkley jeung salakina Greg Lauren taun 2008
Gumelar28 Juli 1972 (1972-07-28) (yuswa 47)
Farmington Hills, Michigan, Amérika Sarikat
Nami panggilanElizabeth Berkley Lauren
PagawéanAktris
Taun aktip1986–kiwari
PasanganGreg Lauren (m. 2003–kiwari)
Murangkalih1
AnugrahNBR Award for Best Cast
1996 The First Wives Club

Elizabeth Berkley Lauren (gumelar di Farmington Hills, Michigan, Amérika Sarikat, 28 Juli 1972; umur 47 taun) nyaéta saurang aktris asal Amérika Sarikat.[1] Elizabeth Berkley dipikawanoh minangka béntang akting tipi, pilem jeung pangung.[2] Elizabeth Berkley kasohor ku aktingna minangka Nomi Malone dina pilem Showgirls (1995) jeung peranna dina sérial tipi Saved by the Bell.[2] Akting kasohorna ogé ditémbongkeun liwat pilem tipi, Baywatch (1992), White Wolves II: Legend of the Wild (1995), NYPD Blue (2000), CSI: Crime Scene Investigation (2003), Moving Malcolm (2003), jeung lian-lianna.[2] Elizabeth Berkley téh mantan papacanganna aktor Roger Wilson.[2] Dina tanggal 1 Nopémber 2003, geus nikah jeung aktor Greg Lauren.[2] Tanggal 20 Juli 2012, tina pakawinanna éta dipaparin anak nu dingaranan Sky Cole. [3]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Elizabeth Berkley Biography (1972–)". Filmreference.com. Diakses tanggal 3/13/2016. 
  2. a b c d e "Profil Selebriti - Elizabeth Berkley". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 3/13/2016. 
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh "Elizabeth Berkley Greg Lauren Welcome Son Sky Cole". People.com. Diakses tanggal 3/13/2016. 
Soekarno.jpg