Elizabeth Berkley

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elizabeth Berkley
Berkley jeung salakina Greg Lauren taun 2008
Gumelar 28 Juli 1972 (1972-07-28) (yuswa 47)
Farmington Hills, Michigan, Amérika Sarikat
Nami panggilan Elizabeth Berkley Lauren
Pagawéan Aktris
Taun aktip 1986–kiwari
Pasangan Greg Lauren (m. 2003–kiwari)
Murangkalih 1
Anugrah NBR Award for Best Cast
1996 The First Wives Club

Elizabeth Berkley Lauren (gumelar di Farmington Hills, Michigan, Amérika Sarikat, 28 Juli 1972; umur 47 taun) nyaéta saurang aktris asal Amérika Sarikat.[1] Elizabeth Berkley dipikawanoh minangka béntang akting tipi, pilem jeung pangung.[2] Elizabeth Berkley kasohor ku aktingna minangka Nomi Malone dina pilem Showgirls (1995) jeung peranna dina sérial tipi Saved by the Bell.[2] Akting kasohorna ogé ditémbongkeun liwat pilem tipi, Baywatch (1992), White Wolves II: Legend of the Wild (1995), NYPD Blue (2000), CSI: Crime Scene Investigation (2003), Moving Malcolm (2003), jeung lian-lianna.[2] Elizabeth Berkley téh mantan papacanganna aktor Roger Wilson.[2] Dina tanggal 1 Nopémber 2003, geus nikah jeung aktor Greg Lauren.[2] Tanggal 20 Juli 2012, tina pakawinanna éta dipaparin anak nu dingaranan Sky Cole. [3]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Elizabeth Berkley Biography (1972–)". Filmreference.com. Diakses tanggal 3/13/2016. 
  2. a b c d e "Profil Selebriti - Elizabeth Berkley". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 3/13/2016. 
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh "Elizabeth Berkley Greg Lauren Welcome Son Sky Cole". People.com. Diakses tanggal 3/13/2016. 
Soekarno.jpg