Lompat ke isi

Fahim Saleh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Fahim Saleh
Gumelar12 Désémber 1986
Saudi Arabia
Tilar dunya13 Juli 2020 (yuswa 33)
New York City, A.S.
AtikanBentley University, 2009
PagawéanEntrepreneur
Kota asalHopewell Junction, New York, A.S.
Situs web
fahims.com

Fahim Saleh (gumelar 12 Désémber 1986 – maot 13 Juli 2020 dina umur 33 taun) nyaéta saurang wirausaha Bangladeshi-Amérika sareng programer komputer anu ngadegkeun Gokada sareng Pathao.[1] Saleh ogé mangrupikeun pasangan pendiri Adventure Capital, perusahaan tegalan Manhattan.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Fahim Saleh: Pathao and Gokada entrepreneur found dead in New York". BBC. July 15, 2020. Diakses tanggal July 15, 2020.