Farina Yogi Devani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Farina Yogi Devani
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014 - 2016
LébelJKT48 Project (2014 - 2016)

Farina Yogi Devani (gumelar di Jakarta, 11 Méi 1999; umur 22 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Farina, Nana nyaéta tilas anggota JKT48 generasi katilu ti Jakarta, anjeunna anggota JKT48 dina 15 Maret 2014 dugi ka 1 Pebruari 2016. Farina mundur ti JKT48 saatos 2 taun tinggal di JKT48.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg