Feni Fitriyanti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Feni Fitriyanti
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2014-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Feni Fitriyanti gumelar di Cianjur, 16 Januari 1999; umur 22 taun atanapi anu biasa dikenal ku Feni (ogé katelah Feni JKT48) (salami anggota JKT48) mangrupikeun salah sahiji penyanyi asal Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 Generasi ka-3 parantos aya dina Tim J saprak 1 Desember 2016. Feni ngagaduhan sikep 158 cm / 44 kg ieu ogé mangrupikeun sub-unit 4 Gulali.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg