Gabriela Margareth Warouw

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gabriela Margaret Warouw
Profil
AliranPop, Rock
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal, Keyboard
Taun aktip2011 - sekarang
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Gabriela Margareth Warouw (gumelar di Jakarta, Indonesia, 11 April 1998; umur 23 taun) atanapi anu biasa dikenalna Gaby (ogé katelah Gaby JKT48 (salami janten anggota JKT48) nyaeta penyanyi Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 generasi kahiji anu ayeuna aya di Tim J. Gaby ngagaduhan sikep tina 160 cm / 45 kg. Ayeuna, Gaby ogé keyboardis tina sub unit JKT48 Band.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg